Groepsaankoop Zonnepanelen

iChoosr organiseert groepsaankopen zonnepanelen in samenwerking met o.a. gemeentes en provinciebesturen. Schrijf u vrijblijvend in voor een groepsaankoop in uw regio, en ontvang een persoonlijk voorstel voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief installatie.

Onze groepsaankoop zonnepanelen

iChoosr organiseert groepsaankopen zonnepanelen in samenwerking met gemeentes en provinciebesturen. Schrijf u vrijblijvend in voor een groepsaankoop in uw regio, en ontvang een persoonlijk voorstel voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief installatie.

West-Vlaanderen

voor inwoners van provincie West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

voor inwoners van provincie Oost-Vlaanderen

Limburg

voor inwoners van provincie Limburg

Vlaams-Brabant

voor inwoners van provincie Vlaams-Brabant

Antwerpen

voor inwoners van provincie Antwerpen

Resultaten van onze groepsaankopen zonnepanelen

25000

Ruim 25.000 zonnepanelensystemen geplaatst via groepsaankopen.

100000

De geplaatste panelen leveren jaarlijks 100.000 MWh op.

8

Onze groepsaankopen krijgen van de deelnemers gemiddeld een tevredenheidsscore van 8 op 10.

Groepsaankopen zonnepanelen

Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame toekomst. Bovendien kunt u met zonnepanelen veel besparen op uw energierekening.

Aan een aankoop van een zonnepanelensysteem gaat echter nogal wat uitzoekwerk vooraf. Met de groepsaankoop neemt iChoosr u zoveel mogelijk werk uit handen. Door gebruik te maken van de kracht van veel, krijgt u zo een kwalitatief aanbod tegen een scherpe prijs.

Gemakkelijk een scherp aanbod

U schrijft zich vrijblijvend in voor een groepsaankoop zonnepanelen. iChoosr organiseert een veiling onder zonnepanelenleveranciers. U ontvangt een voorstel van de winnende leverancier. U beslist vervolgens of u het voorstel accepteert.

iChoosr neemt gedurende het hele proces zoveel mogelijk werk uit handen. Onze website biedt objectieve en heldere informatie. De helpdesk van iChoosr staat van begin tot eind voor u klaar!

Kwaliteit staat voorop

iChoosr stelt hoge eisen aan de leveranciers die willen meebieden tijdens de veiling. Ook laat iChoosr de aangeboden producten en werkzaamheden controleren door onafhankelijke partijen. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs.

Ook deelnemen aan een groepsaankoop zonnepanelen?

U kan zich vrijblijvend inschrijven voor een groepsaankoop. Groepsaankopen worden provinciaal georganiseerd. Afhankelijk van waar u woont kan u nu inschrijven, of uw interesse registreren. Dan contacteren wij u wanneer u kan deelnemen.