Waarom iChoosr bewust voor webinars kiest

Om je te helpen met kiezen voor zonnepanelen (en thuisbatterij), organiseert iChoosr webinars. Naast de klimaatbewuste keuze om zonnepanelen te installeren, word je na een webinar ook slimmer en bewuster. Waarom zijn webinars een duurzame oplossing? Dat leggen we je hieronder graag uit.

 

De webinar in een notendop

In een webinar beantwoorden we eenvoudig en helder de meest gestelde vragen. We laten je zien wat de onderdelen van je persoonlijk voorstel zijn en hoe je dit best bekijkt. Daarnaast komt er ook altijd leverancier naar de studio. Zij geven meer uitleg over wie ze zijn en welke producten ze binnen de groepsaankoop gebruiken. Zo krijg jij al een eerste idee van met welke leverancier je gaat samenwerken en krijg je meer inzicht in de materialen die zij gebruiken.

 

5 voordelen van een webinar

Webinars zijn de afgelopen twee jaar enorm populair geworden en dat is helemaal terecht! Een webinar is niet alleen handiger voor jou en voor de organisatie, ook op maatschappelijk vlak is een webinar interessant. 

1. Je volgt de webinar wanneer het jou uitkomt!

Heb je een drukke dag gehad op het werk en moet je eigenlijk ook nog een wasmachine uitladen? Geen probleem, bekijk de webinar wanneer jij er klaar voor bent! Je hoeft je dus niet meer te haasten naar een zaal om die infoavond te volgen of je hoeft ook niet meer klaar te zitten aan je computer op het uur dat we de webinar uitzenden. Jij krijgt de webinar opgestuurd en kan de opname bekijken wanneer het jou lukt.

 

2. Je kan lekker thuisblijven


De webinar wordt opgenomen en naar jou opgestuurd via een video. Blijf gewoon gezellig thuis en kijk de webinar vanuit je zetel. Je wint hierbij ook nog eens de tijd die je anders nodig hebt om ergens heen te hoeven.

 

3. Bekijk stukjes terug opnieuw

Ging het even te snel en heb je net het stuk gemist waar je nog vragen over hebt? Spoel gewoon terug en bekijk het meteen opnieuw. 

 

4. Minder uitstoot

Jouw voordeel van het huis niet te moeten verlaten, is meteen ook goed voor onze planeet. Doordat jij (en vele anderen geïnteresseerden) je niet meer moet verplaatsen naar een andere locatie, zal je auto vaker in de garage blijven staan. Je verlaagt hiermee jouw uitstoot en daar is de planeet alleen maar gelukkig over.

 

5. Minder afval – plastic en papier

Bij onze fysieke informatieavonden kwamen vaak meerdere deelnemers samen in één zaal. Hier kwam ook achteraf vaak een drankje bij kijken, wat dan weer resulteert in meer afval en afwas. 

De folders voor tijdens zo’n informatieavond, hoeven nu ook niet meer gedrukt te worden. Zo verminderen we onze ecologische voetafdruk. Alle informatie is te vinden in de webinar én op onze website en bekijk je dus afvalvrij.

 

Kortom, een webinar is voor iedereen een betere oplossing! Heb je toch nog vragen die je na het kijken van de webinar aan iemand zou willen stellen? Surf dan naar onze website voor onze contactgegevens. Stuur ons een e-mail of geef ons een belletje, wij staan voor jou klaar!

 

Lees hier : de meest gestelde vragen tijdens het webinar zonnepanelen

                     de meest gestelde vragen tijdens het webinar thuisbatterij

Lees ook deze berichten:

Misverstanden rond een thuisbatterij: deel II
05-03-2023 • Categorie: Algemeen

Ondanks de populariteit van thuisbatterijen zijn er helaas nog heel wat misvattingen over hoe ze werken en wat ze kunnen. In deze blog bespreken we de 10 meest voorkomende uitspraken en weerleggen we ze even voor jou.

Misverstanden rond een thuisbatterij: deel I
05-03-2023 • Categorie: Algemeen

Ondanks de populariteit van thuisbatterijen zijn er helaas nog heel wat misvattingen over hoe ze werken en wat ze kunnen. In deze blog bespreken we de 10 meest voorkomende uitspraken en weerleggen we ze even voor jou.

Waarom meedoen aan de energietransitie ook voor jou de moeite is
05-03-2023 • Categorie: Algemeen

Meedoen aan de energietransitie helpt om comfortabler te leven, onafhankelijk te zijn van de energiemarkt en je spaargaargeld te investeren. Wat je motiviatie ook is. Het is sowieso een goed idee om hieraan deel te nemen.