Wil je meedoen als leverancier?

Een groepsaankoop biedt een unieke kans voor leveranciers om een grote groep potentiële klanten een scherp voorstel te doen. Ben je een geïnteresseerde zonnepanelen- of energieleverancier, meld je dan nu bij ons aan via de links onderaan de pagina.

Voordeel voor leveranciers

Als leverancier behaal je logistiek en administratief voordeel doordat je een groot aantal klanten tegelijk kunt verder helpen. Bovendien bespaar je op jouw marketing- en sales kosten. Dat maakt het voorstel aantrekkelijker voor de klant, terwijl je hetzelfde voordeel blijft behalen.

Hoe werkt een groepsaankoop voor leveranciers?

1. Kwalificatie

Voorafgaand aan een groepsaankoop meld je je als leverancier aan bij iChoosr. iChoosr kwalificeert de capaciteit van een leverancier om een groepsaankoop in goede banen te leiden.

3. Voorstel voorbereiden en versturen

Nadat het bod door iChoosr is gevalideerd, bereidt de winnende leverancier het voorstel voor. Met de leverancier worden afspraken gemaakt over de communicatie, planning en de uitvoering van het project. iChoosr stuurt vervolgens per e-mail een persoonlijk voorstel naar iedere deelnemer. Zodra een deelnemer het voorstel accepteert, draagt iChoosr alle klantgegevens over aan de leverancier. De leverancier ontvangt dus geen potentiële maar echte klanten.

2. Inschrijving deelnemers en veiling

Geïnteresseerde consumenten schrijven zich vrijblijvend in aan de groepsaankoop tijdens een inschrijffase van enkele weken. Hierna organiseert iChoosr een veiling. Op de veilingdag bieden jij en andere gekwalificeerde leveranciers om een voorstel te mogen doen aan alle deelnemers. De leverancier die het scherpste bod uitbrengt, wint de veiling.

4. Afwikkeling van de groepsaankoop

iChoosr blijft betrokken bij de verdere afwikkeling en controleert de kwaliteit van de geboden service. Bovendien staan we klaar om je als leverancier in het gehele traject zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen met de winnende leverancier informeert iChoosr de deelnemers en begeleidt ze bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Tevredenheid van de deelnemers staat voorop!

Wil je meebieden tijdens een veiling?

Meld je tijdig aan bij iChoosr en houd rekening met een kwalificatietraject voordat je kan meedoen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar financiële stabiliteit en bedrijfsvoering. Ook stellen wij vooraf bepaalde eisen aan de producten die je mag aanbieden in de groepsaankoop.

Zonnepanelenleverancier

Ben je zonnepanelenleverancier en wil je meebieden tijdens een veiling?

Zonnepaneleninstallateur

Ben je zonnepaneleninstallateur en wil je meewerken aan de installaties?