Nieuws

Meest gestelde vragen tijdens de webinar over de groepsaankoop zonnepanelen

21-10-2021 • Algemeen

Zonnepanelen zijn een grote aankoop. Daaromj organiseren we een webinar zodat je al je vragen kan stellen. Lees hier de 10 meest gestelde vragen (en antwoorden).

Stappen om minder afhankelijk van de energiemarkt te worden
19-10-2021 • Algemeen

Door stappen te zetten naar zelfvoorzienend wonen, maak je jezelf minder afhankelijk van de energiemarkten. De impact van prijsschommelingen voel je zo minder op je energiefactuur.

Waarom gaan alle energieprijzen omhoog?
07-10-2021 • Algemeen

Het afgelopen jaar was zeer ongebruikelijk voor de energiemarkt. Waardoor de energieprijzen voor iedereen omhoog gaan. We leggen het je uit.

Enkele tips van het iChoosr-team om je elektriciteitsverbruik te verminderen
02-10-2021 • Algemeen

We zijn met z’n allen erg goed bezig om ons verbruik te verminderen. Maar het kan nog beter! Het iChoosr-team geeft je enkele tips.

Is een thuisbatterij rendabel voor mijn situatie?
03-09-2021 • Algemeen

Thuisbatterijen. Er wordt veel over gesproken en geschreven. Wat jij wilt weten is natuurlijk of het ook rendabel is voor jouw situatie. Wij zoeken het voor je uit.

Waarom organiseren we een groepsaankoop autoverzekeringen?
01-09-2021 • Algemeen

Energie en zonnepanelen zijn niet de enige producten waar een groepsaankoop nuttig voor is. Daarom bundelen iChoosr en Hopala de krachten voor een nieuw soort groepsaankoop: autoverzekeringen.

Terugdraaiende teller afgeschaft? Vraag je retroactieve investeringspremie aan.
09-08-2021 • Algemeen

Er is een retroactieve investeringspremie voor zonnepanelen eigenaars met een digitale meter ter compensatie van het afschaffen van de terugdraaiende teller. Lees meer hierover.

1 2 3 4