Nieuws

Waarom gaan alle energieprijzen omhoog?

07-10-2021 • Algemeen

Het afgelopen jaar was zeer ongebruikelijk voor de energiemarkt. Waardoor de energieprijzen voor iedereen omhoog gaan. We leggen het je uit.

Is een thuisbatterij rendabel voor mijn situatie?
03-09-2021 • Algemeen

Thuisbatterijen. Er wordt veel over gesproken en geschreven. Wat jij wilt weten is natuurlijk of het ook rendabel is voor jouw situatie. Wij zoeken het voor je uit.

Waarom organiseren we een groepsaankoop autoverzekeringen?
01-09-2021 • Algemeen

Energie en zonnepanelen zijn niet de enige producten waar een groepsaankoop nuttig voor is. Daarom bundelen iChoosr en Hopala de krachten voor een nieuw soort groepsaankoop: autoverzekeringen.

Terugdraaiende teller afgeschaft? Vraag nu je retroactieve investeringspremie aan.
09-08-2021 • Algemeen

Er is een retroactieve investeringspremie voor zonnepanelen eigenaars met een digitale meter ter compensatie van het afschaffen van de terugdraaiende teller. Lees meer hierover.

Energiemarkt in beweging
23-07-2021 • Algemeen

De energiemarkt is continu in beweging. Dit zorgt ervoor dat de prijzen dalen en stijgen. Welke factoren hebben een invloed op de prijzen en wat kan jij hieraan doen? We leggen het je graag hieronder uit.

Dynamische energiecontracten
12-07-2021 • Algemeen

Heb je een digitale meter? Dan kan je vanaf nu ook kiezen voor een dynamisch energiecontract. Wat is een dynamisch energiecontract? Dat leggen we je hieronder uit!

Enkele tips van het iChoosr-team om je elektriciteitsverbruik te verminderen
02-07-2021 • Algemeen

We zijn met z’n allen erg goed bezig om ons verbruik te verminderen. Een gemiddeld Vlaams gezin verbruikt nu ongeveer 3470 kWh elektriciteit per jaar*. Dat is ongeveer een vijfde minder dan in 2009. Een mooie vooruitgang maar, het kan nog beter! Het iChoosr-team geeft je enkele tips.

1 2 3 4