Waarom een grote groep een voordelige prijs en contractvoorwaarden krijgt

Bij een groepsaankoop draait het er allemaal om dat je als groep naar een aanbieder stapt. Een voorbeeld? Bij de groepsaankoop energie bepaalt iChoosr vooraf de contractvoorwaarden en worden alle inschrijvingen als groep gebundeld voor een veiling. Hoe groter de groep, hoe aantrekkelijker het voor de energieleveranciers wordt om al die nieuwe klanten binnen te halen en vergroot de kans op een interessant aanbod. Dankzij de kracht van de groep, kan je zo samen gemakkelijker besparen.

 

“Het voordeel van veel”: hoe werkt dat?

Groepskortingen werken volgens een eenvoudig economisch principe: grote hoeveelheden kopen, ‘in bulk’ zoals dat heet, is goedkoper. Daarom geeft de supermarkt je bijvoorbeeld korting als je meer dan drie dozen pasta koopt.

Maar bij een groepsaankoop voor een energiecontract ligt dat moeilijker. Je wilt immers niet alleen een goede prijs maar ook interessante contractvoorwaarden en een uitstekende service. Als consument in je eentje kan je weinig onderhandelen. Maar als je met veel bent, met duizenden zelfs? Dan wel!

Lees ook: De ene groepsaankoop is de andere niet

 

Sterke positie op de veiling

Duizenden mensen optrommelen en uitstekende groepsvoorwaarden onderhandelen, dat kan je niet zelf. Daarom neemt iChoosr als organisator van de groepsaankoop die taken over.

Het enige wat jij hoeft te doen, is inschrijven.

Ook als je gewoon nieuwsgierig bent of twijfelt. Want je inschrijving verplicht je tot niets, maar helpt wel om een scherpe prijs te krijgen op de veiling. Hoe groter de groep, hoe belangrijker het voor de energieleveranciers wordt om de veiling te winnen. Dus doen ze een interssanter aanbod.

Lees ook: Hoe komt de prijs bij de groepsaankoop energie tot stand?

 

Staat jouw naam al op de teller?

Een grote groep is dus de sleutel tot succes bij een groepsaankoop. Daarom maken we het jou zo gemakkelijk mogelijk. Inschrijven duurt slechts enkele minuten en verplicht je tot niets. Zo draag jij je steentje bij en blijf je zeker op de hoogte. Nog meer redenen nodig?

  • We garanderen jouw privacy: de energieleveranciers krijgen alleen maar anonieme info bij de veiling.
  • Er zitten geen adertjes onder het gras. Je weet vooraf duidelijk waarop je kan intekenen: een 1-jarig energiecontract  voor 100% groene stroom en/of gas.
  • We maken de overstap zo gemakkelijk mogelijk en volgen het hele proces samen met jou op. Daarbij verdedigen we jouw belangen!

 

Nog niet ingeschreven voor de groepsaankoop energie? Je kan nog meedoen! Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in.

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankoop energie

Lees ook deze berichten:

8 veelgebruikte isolatietermen eenvoudig uitgelegd
04-10-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Isoleren is een hot topic maar de technische isolatietermen kunnen als een doolhof aanvoelen. Welke zijn de isolatienormen, en hoe haal je die? Lees er alles over in onze mini-gids.

Spouwmuurisolatie: komt jouw woning in aanmerking?
04-10-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Wat is spouwmuurisolatie precies? En hoe weet je of je woning een spouwmuur heeft?  

Isoleren van kelders en kruipruimtes: een slimme zet
04-10-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Kelderisolatie heeft dan een grote impact om je wooncomfort en je energierekening. Ook bij vloerververwarming is kelderisolatie slim. In deze blog lees je er meer over.