KBC bundelt krachten met iChoosr voor groene-energieleningen voor zonnepanelen

 

Met meer dan tien jaar ervaring in het opzetten van groepsaankoopprogramma’s is iChoosr een onafhankelijke expert in human engagement. Het bedrijf organiseert al sinds 2008 groepsaankopen voor producten en diensten die consumenten als “complex” beschouwen. iChoosr werkt nauw samen met partners die duurzaamheid even hoog in het vaandel dragen en de belangen van hun klanten adequaat willen behartigen, net als KBC. Lees hier de getuigenis van iChoosr over hoe de samenwerking met KBC toegevoegde waarde oplevert voor hun gebruikers.

 

” Bij iChoosr willen we complexe zaken eenvoudig maken en mensen de kans geven om naar de toekomst te kijken. We helpen mensen weloverwogen keuzes te maken en doen er alles aan om onze diensten te verbeteren. Door de groene-energielening van KBC toe te voegen aan de customer journey voor onze groepsaankoop voor zonnepanelen, zetten we opnieuw een stap vooruit in het ontzorgen van onze klanten”. Charlotte Hoste, Business Development Manager, iChoosr.

 

 

Een partnerschap dat duurzaamheid op de eerste plaats zet

 

De diensten van iChoosr zijn zo ontworpen dat klanten niet langer zelf een tijdrovend onderzoek naar groepsaankopen moeten doen. Het verstrekt informatie op maat van de klant en zorgt ervoor dat kwaliteitsvolle diensten worden geleverd tegen een redelijke prijs, zodat de klant op beide oren kan slapen. Je kunt je vrijblijvend inschrijven op een online platform, waarbij klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid en objectiviteit vooropstaan.

Omdat de doelstellingen van iChoosr en KBC elkaar overlappen als het gaat om een duurzame samenleving bouwen, zijn de twee bedrijven eind 2019 een partnerschap aangegaan. KBC-klanten, maar ook particulieren die geen klant zijn, kunnen via de KBC Mobile-app deelnemen aan groepsaankopen voor groene stroom en gas en zo geld besparen op hun energiefactuur.

In 2021 zetten de twee bedrijven de volgende stap in hun samenwerking. Door aan de groepsaankoop voor zonnepanelen van iChoosr de mogelijkheid toe te voegen om een groene-energielening van KBC af te sluiten, kunnen deelnemers eenvoudig en vrijblijvend een lening simuleren en aanvragen op het iChoosr-platform. Door de samenwerking tussen iChoosr en KBC – gekoppeld aan het duurzame karakter van investeren in zonnepanelen – kan de rente uitzonderlijk laag worden gehouden (1,1%).

Lees ook : Groene energielening voor zonnepanelen

 

 

Getuigenis van een gebruiker

 

Charlotte Hoste, Business Development Manager bij iChoosr, legt het proces nader uit:

“Wanneer een deelnemer zich inschrijft voor een groepsaankoop voor zonnepanelen, kan hij aangeven dat hij belangstelling heeft voor een groene-energielening. Na een veiling krijgt de klant van ons een persoonlijk voorstel, dat de totale kostprijs vermeldt.”

Na integratie van de KBC-widget kunnen deelnemers meteen het aflossingsbedrag en de looptijd van het terugbetalingsplan simuleren. Zodra de klant het definitieve aanbod aanvaardt, kan hij het krediet online aanvragen via KBC.

“De klant krijgt ondersteuning vanaf het begin tot het einde van het proces,” vervolg Hoste. “Nadat de zonnepanelen op het gebouw zijn geïnstalleerd, wordt de lening geactiveerd. De installateur ontvangt de installateur het bedrag dat overeenstemt met de lening. De klant begint dan een maand later zijn terugbetalingen aan KBC.”

Deze succesvolle samenwerking heeft de weg vrijgemaakt om verder in te zetten op het ontzorgen van onze gebruikers en tegelijk duurzame investeringen een stap dichterbij te brengen.

“Daardoor hebben meer mensen de kans om zonnepanelen te installeren,” besluit Hoste.

 

Zonnepanelen aankopen via de groepsaankoop?

Ontdek jouw voordeel. Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio en bereken jouw ideale pakket. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets.

 

Lees ook deze berichten:

Energiemarkt in beweging
30-06-2021 • Categorie: Algemeen

De energiemarkt is continu in beweging. Dit zorgt ervoor dat de prijzen dalen en stijgen. Welke factoren hebben een invloed op de prijzen en wat kan jij hieraan doen? We leggen het je graag hieronder uit.

Dynamische energiecontracten
30-06-2021 • Categorie: Algemeen

Heb je een digitale meter? Dan kan je vanaf nu ook kiezen voor een dynamisch energiecontract. Wat is een dynamisch energiecontract? Dat leggen we je hieronder uit!

Enkele tips van het iChoosr-team om je elektriciteitsverbruik te verminderen
30-06-2021 • Categorie: Algemeen

We zijn met z’n allen erg goed bezig om ons verbruik te verminderen. Een gemiddeld Vlaams gezin verbruikt nu ongeveer 3470 kWh elektriciteit per jaar*. Dat is ongeveer een vijfde minder dan in 2009. Een mooie vooruitgang maar, het kan nog beter! Het iChoosr-team geeft je enkele tips.