iChoosr zegt “Merci België”

Merci België’ is een initiatief om “dank u” te zeggen aan alle Belgen die blijven kopen of gebruik blijven maken van de diensten van de Belgische ondernemingen.

Voor deze actie werd een platform gebouwd om Merci te zeggen aan alle Belgische bedrijven en zij die iets ondernemen tijdens deze periode. Van solidariteitsacties tot ondersteuning van lokale zelfstandigen, maar vooral de consumenten die de Belgische bedrijven blijven steunen.

Neem zeker eens een kijkje op de website mercibelgie.be

 

Merci!

Ook wij bij iChoosr willen jou bedanken. Om in ons te blijven vertrouwen en gebruik te blijven maken van onze diensten. Zodat wij, samen met onze partners, de beste prijs-kwaliteit voor energie en zonnepanelen kunnen blijven aanbieden.

Alle collega’s bij iChoosr werken momenteel thuis. Met dit filmpje willen wij ook jou bedanken en je krijgt meteen een kijkje achter de schermen, waar wij voor jullie verder werken.

 

 

 

Wij blijven beschikbaar

Ondertussen kan je gewoon bij ons terecht voor onze groepsaankopen energie en zonnepanelen.  Op deze blog krijg je steeds de nieuwste updates rond onze groepsaankopen en het corona virus.

 

 

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Prijsvoorstel zonnepanelen met 35% korting in Limburg en Vlaams-Brabant
03-04-2020 • Categorie: Nieuws

Ondanks corona overweegt de helft van de Vlaamse huiseigenaars zonnepanelen, waarvan 1 op 10 nog dit jaar. Om het aankoopproces te versnellen past iChoosr haar groepsaankoop zonnepanelen aan.

Recordaantal overstappen voor groepsaankoop van Provincie West-Vlaanderen
03-04-2020 • Categorie: In de media

09.04.2020 – De negende editie van de groepsaankoop groene stroom en gas levert met 60.495 overstappers opnieuw recordcijfers op. Nog nooit stapten zoveel gezinnen en bedrijven over.

“Gaat het inspectiebezoek voor de zonnepanelen op mijn dak nog door?”
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

In deze blog lees antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen over de impact van de Corona-maatregelen op de groepsaankoop zonnepanelen.