iChoosr zegt “Merci België”

Merci België’ is een initiatief om “dank u” te zeggen aan alle Belgen die blijven kopen of gebruik blijven maken van de diensten van de Belgische ondernemingen.

Voor deze actie werd een platform gebouwd om Merci te zeggen aan alle Belgische bedrijven en zij die iets ondernemen tijdens deze periode. Van solidariteitsacties tot ondersteuning van lokale zelfstandigen, maar vooral de consumenten die de Belgische bedrijven blijven steunen.

Neem zeker eens een kijkje op de website mercibelgie.be

 

Merci!

Ook wij bij iChoosr willen jou bedanken. Om in ons te blijven vertrouwen en gebruik te blijven maken van onze diensten. Zodat wij, samen met onze partners, de beste prijs-kwaliteit voor energie en zonnepanelen kunnen blijven aanbieden.

Alle collega’s bij iChoosr werken momenteel thuis. Met dit filmpje willen wij ook jou bedanken en je krijgt meteen een kijkje achter de schermen, waar wij voor jullie verder werken.

 

 

 

Wij blijven beschikbaar

Ondertussen kan je gewoon bij ons terecht voor onze groepsaankopen energie en zonnepanelen.  Op deze blog krijg je steeds de nieuwste updates rond onze groepsaankopen en het corona virus.

 

 

Sluit je aan bij de groep
En blijf op de hoogte van onze komende initiatieven.
Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Wanneer overstappen van energieleverancier met zonnepanelen?
03-04-2020 • Categorie: Energie

Overstappen naar een andere energieleverancier met zonnepanelen doe je best zo dicht mogelijk bij je jaarlijkse meteropname. Lees hier praktische tips.

Subsidies en leningen voor je zonnepanelen: welke opties zijn er nog?
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

Zonnepanelen zijn een fikse investering. Maar je hoeft niet op dag 1 het hele bedrag zelf neer te tellen. We zetten voor jou de opties op een rij.

Prijsvoorstel zonnepanelen met 35% korting in Limburg en Vlaams-Brabant
03-04-2020 • Categorie: Nieuws

Ondanks corona overweegt de helft van de Vlaamse huiseigenaars zonnepanelen, waarvan 1 op 10 nog dit jaar. Om het aankoopproces te versnellen past iChoosr haar groepsaankoop zonnepanelen aan.