iChoosr zegt “Merci België”

Merci België’ is een initiatief om “dank u” te zeggen aan alle Belgen die blijven kopen of gebruik blijven maken van de diensten van de Belgische ondernemingen.

Voor deze actie werd een platform gebouwd om Merci te zeggen aan alle Belgische bedrijven en zij die iets ondernemen tijdens deze periode. Van solidariteitsacties tot ondersteuning van lokale zelfstandigen, maar vooral de consumenten die de Belgische bedrijven blijven steunen.

Neem zeker eens een kijkje op de website mercibelgie.be

 

Merci!

Ook wij bij iChoosr willen jou bedanken. Om in ons te blijven vertrouwen en gebruik te blijven maken van onze diensten. Zodat wij, samen met onze partners, de beste prijs-kwaliteit voor energie en zonnepanelen kunnen blijven aanbieden.

Alle collega’s bij iChoosr werken momenteel thuis. Met dit filmpje willen wij ook jou bedanken en je krijgt meteen een kijkje achter de schermen, waar wij voor jullie verder werken.

 

 

 

Wij blijven beschikbaar

Ondertussen kan je gewoon bij ons terecht voor onze groepsaankopen energie en zonnepanelen.  Op deze blog krijg je steeds de nieuwste updates rond onze groepsaankopen en het corona virus.

 

 

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Digitale meter en zonnepanelen: wanneer verander je best van leverancier?
03-04-2020 • Categorie: Energie

Veranderen van energieleverancier doe je met zonnepanelen en een digitale meter best zo dicht mogelijk bij je jaarlijkse meteropname. Lees hier waarom.

“Gaat het inspectiebezoek voor de zonnepanelen op mijn dak nog door?”
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

In deze blog lees antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen over de impact van de Corona-maatregelen op de groepsaankoop zonnepanelen.

Zelf van energieleverancier veranderen vs. kiezen voor iChoosr: wat is gemakkelijker?
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

Zelf het voordeligste energiecontract opzoeken, hoe gaat dat juist in zijn werk? En wat moet je doen als je deelneemt aan een groepsaankoop?