Zelf van energieleverancier veranderen vs. kiezen voor iChoosr: wat is gemakkelijker?

Veel Vlaamse gezinnen blijven jarenlang bij dezelfde energieleverancier zonder te veranderen. Meestal omdat het te veel tijd en moeite kost om prijzen te vergelijken. Dan is het gemakkelijker om bij je vertrouwde energieleverancier te blijven, zelfs als je jaar na jaar meer betaalt.

Maar wist je dat je honderden euro’s kan besparen door jaarlijks je energiecontract opnieuw te evalueren? Dat kan je natuurlijk zelf doen. Of je schrijft je in voor een groepsaankoop van iChoosr, gratis en voor niets. Dat scenario ziet er meteen heel anders uit.

 

Optie 1: Zelf energieleveranciers vergelijken

Wat je zelf doet, doe je vaak beter. Toch? Als je zelf op zoek gaat naar het meest voordelige energiecontract voor jouw situatie, schuim je website na website af voor simulaties van verschillende energieleveranciers. Bovendien gebruikt niet elke energieleverancier dezelfde criteria om je prijs te berekenen. Dat maakt de vergelijking om van energiecontract of  energieleverancier te veranderen er niet makkelijker op.

Lees ook: Help! Ik weet niet welk tarief ik heb en Energieprijzen vergelijken? Deze opties zijn er

Klaar voor de overstap?

Na enkele uren opzoekwerk denk je de beste deal gevonden te hebben. Heb je niets over het hoofd gezien? Geen aanbieder vergeten? Op dit punt ben je het gewoon beu: je wil de voordeligste energieleverancier kiezen en klaar.

Oké, je hebt beslist. Tijd om je overdracht te regelen. Alle kleine lettertjes gelezen? En wanneer gaat dat nieuwe contract nu ook alweer in? Eindelijk zijn al je gegevens ingevuld en is je aanvraag verzonden. Maar ergens knaagt het nog: heb je wel echt alles uit de kast gehaald?

 

Optie 2: Deelnemen aan de groepsaankoop energie van iChoosr

iChoosr werkt anders: in plaats van tarieven te vergelijken, bedingen we zélf een goede prijs bij de energieleveranciers. Met jouw inschrijving (en die van duizenden anderen) houden we een veiling. Zo onderhandelen we een voordelig tarief dat past bij jouw specifieke situatie.

Al meer dan 1.355.000 Belgische huishoudens kozen via onze groepsaankopen voor een voordelig energiecontract. Hoe meer gezinnen deelnemen, hoe meer invloed wij hebben om een goede prijs voor jou te krijgen.

Wat doen wij?

  • Wij organiseren een onafhankelijke veiling onder specifieke voorwaarden voor energieleveranciers. De leverancier met de scherpste prijs wint.
  • Wij lezen het groepsaankoopcontract na tot in de kleinste puntjes. Met meer dan 15 jaar ervaring in groepsaankopen weten we precies waarop we moeten letten: een vaste of variabele prijs, duidelijkheid over extra kosten en geen verrassingen wanneer je intekent.
  • Wij sturen je een voorstel op maat voor jouw verbruik, helemaal gratis en vrijblijvend. Altijd voordelig en 100% groen. En kies je toch liever voor een ander contract? Dat kan. Je beslist zelf of het groepsaankoopaanbod interessant is voor jou.
  • Ga je akkoord? Dan nemen wij de hele overdracht voor onze rekening. Wij sluiten je contract bij je oude leverancier af en voorzien de overstap naar de nieuwe leverancier. Geen stress, geen gedoe. Sit back & relax!
  • Onze experts staan voor je klaar. Dus bel hen gerust op als je nog vragen hebt. Dat kan via het gratis nummer 0800 26 659 of stuur een e-mail naar energie@ichoosr.be.

 

Lees ook: Hét voordeel van de groepsaankoop energie? Onze klantenservice!

Wat doe jij?

 

Kortom: wij doen al het opzoekwerk terwijl jij geniet. Wat denk je ervan?

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankoop energie

 

Is een energiecontract via de groepsaankoop iets voor jou?

Probeer het eens uit. Jij schrijft je gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop energie, wij sturen je een persoonlijk voorstel. Ga je in op ons voorstel? Dan nemen wij al het papierwerk voor onze rekening. Lees hier meer.

Lees ook deze berichten:

8 veelgebruikte isolatietermen eenvoudig uitgelegd
24-08-2022 • Categorie: Duurzaamheid

Isoleren is een hot topic maar de technische isolatietermen kunnen als een doolhof aanvoelen. Welke zijn de isolatienormen, en hoe haal je die? Lees er alles over in onze mini-gids.

Spouwmuurisolatie: komt jouw woning in aanmerking?
24-08-2022 • Categorie: Duurzaamheid

Wat is spouwmuurisolatie precies? En hoe weet je of je woning een spouwmuur heeft?  

Isoleren van kelders en kruipruimtes: een slimme zet
24-08-2022 • Categorie: Duurzaamheid

Kelderisolatie heeft dan een grote impact om je wooncomfort en je energierekening. Ook bij vloerververwarming is kelderisolatie slim. In deze blog lees je er meer over.