Zelf van energieleverancier veranderen vs. kiezen voor iChoosr: wat is gemakkelijker?

Veel Vlaamse gezinnen blijven jarenlang bij dezelfde energieleverancier zonder te veranderen. Meestal omdat het te veel tijd en moeite kost om prijzen te vergelijken. Dan is het gemakkelijker om bij je vertrouwde energieleverancier te blijven, zelfs als je jaar na jaar meer betaalt.

Maar wist je dat je honderden euro’s kan besparen door jaarlijks je energiecontract opnieuw te evalueren? Dat kan je natuurlijk zelf doen. Of je schrijft je in voor een groepsaankoop van iChoosr, gratis en voor niets. Dat scenario ziet er meteen heel anders uit.

 

Optie 1: Zelf energieleveranciers vergelijken

Wat je zelf doet, doe je vaak beter. Toch? Als je zelf op zoek gaat naar het meest voordelige energiecontract voor jouw situatie, schuim je website na website af voor simulaties van verschillende energieleveranciers. Bovendien gebruikt niet elke energieleverancier dezelfde criteria om je prijs te berekenen. Dat maakt de vergelijking om van energiecontract of  energieleverancier te veranderen er niet makkelijker op.

Lees ook: Help! Ik weet niet welk tarief ik heb en Energieprijzen vergelijken? Deze opties zijn er

Klaar voor de overstap?

Na enkele uren opzoekwerk denk je de beste deal gevonden te hebben. Heb je niets over het hoofd gezien? Geen aanbieder vergeten? Op dit punt ben je het gewoon beu: je wilt de voordeligste energieleverancier kiezen en klaar.

Oké, je hebt beslist. Tijd om je overdracht te regelen. Alle kleine lettertjes gelezen? En wanneer gaat dat nieuwe contract nu ook alweer in? Eindelijk zijn al je gegevens ingevuld en is je aanvraag verzonden. Maar ergens knaagt het nog: heb je wel echt alles uit de kast gehaald?

 

Optie 2: iChoosr voor je laten werken

iChoosr werkt anders: in plaats van tarieven te vergelijken, bedingen we zélf een goede prijs bij de energieleveranciers. Met jouw inschrijving (en die van duizenden anderen) houden we een veiling. Zo onderhandelen we een voordelig tarief dat past bij jouw specifieke situatie.

Al 1.300.000 Belgische huishoudens kozen via onze groepsaankopen voor een voordelig energiecontract. Hoe meer gezinnen deelnemen, hoe meer invloed wij hebben om een goede prijs voor jou te krijgen.

Wat doen wij?

  • Wij organiseren een veiling onder specifieke voorwaarden voor energieleveranciers. De leverancier met de scherpste prijs wint.
  • Wij lezen het groepsaankoopcontract na tot in de kleinste puntjes. Met meer dan 12 jaar ervaring in groepsaankopen weten we precies waarop we moeten letten: een vaste prijs, duidelijkheid over extra kosten en geen verrassingen wanneer je tekent.
  • Wij sturen je een voorstel op maat van jouw verbruik, helemaal gratis en vrijblijvend. Altijd voordelig en 100% groen. En kies je toch liever voor een ander contract? Dat kan. Je hebt altijd de mogelijkheid om ons voorstel af te wijzen.
  • Ga je akkoord? Dan nemen wij de hele overdracht voor onze rekening. Wij sluiten je contract bij je oude leverancier af en sluiten je aan bij de nieuwe leverancier. Geen stress, geen gedoe.
  • Onze experts zitten voor jou klaar. Letterlijk, naast de telefoon. Dus bel hen gerust op als je nog vragen hebt.

 

Lees ook: Hét voordeel van de groepsaankoop energie? Onze klantenservice!

Wat doe jij?

  • Jij schrijft je gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop energie van iChoosr.
  • Jij beslist of je ons persoonlijk voorstel aanvaardt.
  • Jij hebt meer vrije tijd over om te doen wat jij wilt. Dus doe er iets leuks mee!

 

Kortom: wij doen al het opzoekwerk terwijl jij geniet. Wat denk je ervan?

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankoop energie

 

Is een energiecontract via de groepsaankoop iets voor jou?

Probeer het eens uit. Jij schrijft je gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop energie, wij sturen je een persoonlijk voorstel. Ga je in op ons voorstel? Dan nemen wij al het papierwerk voor onze rekening. Lees hier meer.

Lees ook deze berichten:

Wat is de energietransitie?
24-08-2020 • Categorie: Energie

De meestgestelde vragen over de groepsaankoop thuisbatterij
24-08-2020 • Categorie: Acties

Twijfel jij nog over de aankoop van een thuisbatterij? Bekijk hier de meest gestelde vragen die aan bod komen tijdens het webinar over de groepsaankoop. Zo kan jij een goed geïnformeerde beslissing nemen.