Het voorstel van de groepsaankoop energie vergelijken? Dat is al gebeurd!

Je wilt het voorstel van de groepsaankoop energie vergelijken met andere aanbiedingen van energieleveranciers? Schrijf je dan zelf even in. Je ontvangt een persoonlijk voorstel met jouw besparing ten opzichte van het actueel marktaanbod van de zes grootste energieleveranciers.

 

Voorstel groepsaankoop vergelijken met energietarieven actueel marktaanbod

Bij de inschrijving voor de groepsaankoop vragen we je om een aantal gegevens door te geven, zoals je energieverbruik, metertype en woonplaats. Op basis daarvan bezorgen we je een persoonlijk voorstel voor jouw situatie.

In dat voorstel staan er twee bedragen: het aanbod van de groepsaankoop, en het actueel marktaanbod*.  Zo ontdek je in één oogopslag hoeveel je bespaart wanneer je ingaat op het voorstel van de groepsaankoop.

Tip

Geef bij inschrijving je exacte energieverbruik door, zoals je dat terugvindt op de jaarlijkse afrekening van je energieleverancier. Zo krijg je een voorstel voor jouw verbruik.

Lees ook: Energieverbruik en energiekosten in Vlaanderen: ben jij gemiddeld?

 

Jouw persoonlijk voorstel en de prijzen op de energiemarkt

In je persoonlijk voorstel vergelijken we het aanbod van de groepsaankoop met het actueel marktaanbod*.  We kijken daarvoor naar de prijzen van de zes grootste energieleveranciers op het moment van de veiling, voor een energiecontract met dezelfde voorwaarden als het groepsaankoopcontract.

Hou er rekening mee dat je energiecontract een bepaalde looptijd heeft. Na afloop wordt je contract door je energieleverancier verlengd. Dat gebeurt vaak aan nieuwe, dure prijzen. Door te vergelijken met het actueel marktaanbod krijg je een beeld van de prijzen die vandaag worden aangeboden, en die je dus aangerekend zou krijgen als je contract verlengd wordt.

Als je wil weten hoeveel je kan besparen door deel te nemen aan de groepsaankoop, vergelijk je het voorgestelde tarief dus met de verlengingstarieven van je energiecontract.

Lees ook: Help!? Ik weet niet meer welke energietarief ik betaal!

 

Energietarieven en contractvoorwaarden vergelijken

Er bestaan heel wat manieren om energieprijzen te vergelijken. Lijkt een andere aanbieding interessanter? Vergelijk dan zeker ook de contractvoorwaarden. Want daar zit vaak het verschil.  Wanneer krijg je een eventuele korting? Hoe wordt de abonnementskost aangerekend? Wat gebeurt er op het einde van de looptijd?

Zelf geen kennis, tijd of goesting om hiermee bezig te zijn? iChoosr garandeert je met de groepsaankoop een eerlijk energiecontract zonder verrassingen. We bieden je een 1-jarig contract aan voor 100% Belgische groene stroom tegen vaste levertarieven. En het vergelijkingswerk? Dat gebeurt voor jou.

Lees ook: Deze 14 garanties biedt de groepsaankoop energie

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankoop energie

 

[*] Het actueel marktaanbod is samengesteld a.d.h.v. het gewogen gemiddelde van de voordeligste contracten van de zes grootste energieleveranciers van Vlaanderen, voor een nieuw contract dat gelijkaardig is aan dat van de groepsaankoop (1-jarig, vaste prijzen, 100% groene stroom, zonder eenmalige kortingen). We gebruiken hiervoor de prijzen van nieuwe contracten die op de dag van de veiling op de websites van de verschillende leveranciers gepubliceerd stonden.

 

Is het voorstel van de groepsaankoop financieel interessant voor jou?

Dat weet je pas als je deelneemt! Schrijf je in voor de groepsaankoop energie en ontvang zonder enige verplichting je persoonlijk voorstel.

Lees ook deze berichten:

Wat is de energietransitie?
25-07-2021 • Categorie: Energie

De meestgestelde vragen over de groepsaankoop thuisbatterij
25-07-2021 • Categorie: Acties

Twijfel jij nog over de aankoop van een thuisbatterij? Bekijk hier de meest gestelde vragen die aan bod komen tijdens het webinar over de groepsaankoop. Zo kan jij een goed geïnformeerde beslissing nemen.