Waarom organiseren we een groepsaankoop autoverzekeringen?

 

Energie en zonnepanelen zijn niet de enige producten waar een groepsaankoop nuttig voor is. Daarom bundelen iChoosr en onafhankelijke verzekeringsmakelaar Hopala de krachten voor een nieuw soort groepsaankoop: autoverzekeringen.

iChoosr organiseert al 13 jaar groepsaankopen. Via onze groepsaankopen voor energie en zonnepanelen hielpen we al meer dan 2 miljoen mensen uit 5 landen besparen. Onze overtuiging? Jou helpen om slim te kiezen. Want samen bespaar jij gemakkelijker.

 

Waarom een groepsaankoop voor autoverzekeringen?

Uit onderzoek blijkt dat de Belg nog  vaak te veel betaalt voor zijn autoverzekering. Dikwijls ontbreekt de tijd en goesting om op zoek te gaan naar een betere verzekering. Ook de administratieve rompslomp en de angst om een verkeerde keuze te maken bij het overstappen naar een andere verzekering, schrikt velen af. Een groepsaankoop, georganiseerd door een specialist in groepsaankopen en een verzekeringsmakelaar die gekend staat voor zijn zorgeloze en transparante aanpak, biedt een antwoord op beide problemen. 

Frédéric Dumalin, Country Manager van iChoosr:

“Door te partneren met verzekeringsmakelaar Hopala verzekeren we de deelnemers van de groepsaankoop van het juiste advies met betrekking tot de keuze van hun autoverzekering en garanderen we dat de overstap vlot en makkelijk verloopt. Een dergelijke persoonlijke benadering is essentieel, want niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde rijervaring en rijdt met dezelfde wagen. Daarenboven is de klantenervaring bij Hopala zowel bij het afsluiten van een verzekering als bij het opvolgen van schadegevallen uitstekend. Perfect dus voor de deelnemers aan onze groepsaankoop.”

 

Groepsaankoop autoverzekeringen, hoe werkt het?

Elke deelnemer van de groepsaankoop schrijft zich vrijblijvend in vóór een bepaalde datum. De onderhandelingen met de verzekeraars gaan dan van start. De kracht van de grote groep deelnemers zorgt voor een aantrekkelijk groepsvoordeel. Twee weken later ontvangt iedere deelnemer zijn persoonlijk voorstel via e-mail. De deelnemer kan dan kiezen om al dan niet in te gaan op het voorstel. Bij akkoord neemt Hopala telefonisch contact op om even kennis te maken en uit te leggen wat zij allemaal gaan doen om de verzekering over te zetten naar de nieuwe verzekeraar.  

 

Groepsaankoop en verzekeringen, een perfecte match!

Hoewel verzekeringen en een groepsaankoop op het eerste gezicht weinig gemeen lijken te hebben, steunen ze op een gelijkaardig principe. Beide zijn gebaseerd op de kracht van de groep. Zo zijn verzekeringen ontstaan vanuit een solidariteitsgevoel waarbij individuele leden in geval van ongeluk worden geholpen door de groep. Dat gevoel van samenhorigheid speelt ook bij het organiseren van een groepsaankoop. iChoosr en Hopala brengen beide producten voor het eerst samen, waardoor er een interessante wisselwerking ontstaat: deelnemers van de groepsaankoop kunnen genieten van een autoverzekering op maat tegen de beste prijs.

 

Ben je op zoek naar een voordelige autoverzekering? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in voor de groepsaankoop autoverzekering van iChoosr en Hopala. Je krijgt persoonlijk advies en een voordelig aanbod voor de verzekering die het beste bij jou past.

 

Hopala werkt samen met volgende verzekeraars om jou te voorzien van de allerbeste
verzekeringen: Aedes, Allianz, Arag, Axa, Baloise, D.A.S., Euromex, Europ Assistance,
Optimco, Piette & Partners, Touring, VAB.

Lees ook deze berichten:

Waarom gaan alle energieprijzen omhoog?
01-09-2021 • Categorie: Algemeen

Het afgelopen jaar was zeer ongebruikelijk voor de energiemarkt. Waardoor de energieprijzen voor iedereen omhoog gaan. We leggen het je uit.

Is een thuisbatterij rendabel voor mijn situatie?
01-09-2021 • Categorie: Algemeen

Thuisbatterijen. Er wordt veel over gesproken en geschreven. Wat jij wilt weten is natuurlijk of het ook rendabel is voor jouw situatie. Wij zoeken het voor je uit.

Waarom organiseren we een groepsaankoop autoverzekeringen?
01-09-2021 • Categorie: Algemeen

Energie en zonnepanelen zijn niet de enige producten waar een groepsaankoop nuttig voor is. Daarom bundelen iChoosr en Hopala de krachten voor een nieuw soort groepsaankoop: autoverzekeringen.