Ervaringen van deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen

Wat zijn de ervaringen met de groepsaankoop zonnepanelen? Enkele deelnemers vertellen hun verhaal.

 

Lagere drempel en tot een kwart goedkoper

Zonne-energie wordt via de groepsaankoop zonnepanelen toegankelijk voor iedereen. In vier jaar tijd hebben  meer dan 22.000 mensen in Vlaanderen zonnepanelen besteld via de groepsaankoop.

Voor Guido uit Veurne verlaagde de groepsaankoop de drempel om zonnepanelen te plaatsen.

“Doordat de vaste kosten over een groter aantal klanten verdeeld kunnen worden, en er efficiënter gewerkt kan worden, betaal je gemiddeld 20% tot een kwart minder voor je installatie”, zegt Frédéric, expert bij iChoosr. “Dankzij onze afspraken met de leveranciers blijft steeds de kwaliteit en de dienst na verkoop gegarandeerd. Je hoeft geen uren te zoeken naar de juiste producten, kwaliteit en leveranciers, en dat levert een grote tijdswinst op”.

 

Besparen op energiekosten tot ruim 600 euro

De prijs-kwaliteit verhouding is een belangrijke reden om deel te nemen aan de groepsaankoop. Paul uit Duffel vond ook het verlagen van zijn energiefactuur belangrijk.

Frédéric Dumalin legt uit: “Een gezin dat 14 zonnepanelen plaatst, wekt jaarlijks ongeveer 3500 kWh op. Dit gezin bespaart hierdoor jaarlijks tot 610 euro op energiekosten. Zonder groepskorting hebben zij na ongeveer 8 jaar hun investering terugverdiend. Met een groepsaankoop zelfs sneller. Daarna profiteren ze 17 jaar of langer van bijna gratis stroom”.

Lees ook: Deze drie factoren bepalen de terugverdientijd van uw zonnepanelen

 

Bijdrage aan een beter milieu

Tineke uit Lochristi is fier dat hun zonnepanelensysteem bijdraagt aan een beter milieu. Na 7 jaar twijfelen, was de groepsaankoop hét duwtje in de rug.

Een leuk weetje: in totaal werden er via de groepsaankoop zonnepanelen al bijna 350.000 zonnepanelen geplaatst, het equivalent van bijna 112 voetbalvelden en goed voor een CO2-reductie van bijna 17 miljoen kilo!

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Geïnteresseerd in een kwalitatief zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs?

Ontdek dan jouw voordeel via de groepsaankoop. Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. Op basis van je dakgegevens en energieverbruik krijg je meteen een persoonlijk all-in voorstel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Eerst zien en dan pas geloven? Kijk bij de groepsaankoop zonnepanelen in jouw provincie onder de rubriek “informatieavonden” en kom al je vragen stellen aan iChoosr en de leverancier.

Lees ook deze berichten:

Wat is de energietransitie?
15-01-2018 • Categorie: Energie

De meestgestelde vragen over de groepsaankoop thuisbatterij
15-01-2018 • Categorie: Acties

Twijfel jij nog over de aankoop van een thuisbatterij? Bekijk hier de meest gestelde vragen die aan bod komen tijdens het webinar over de groepsaankoop. Zo kan jij een goed geïnformeerde beslissing nemen.