Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

Koopt u uw zonnepanelensysteem via de groepsaankoop? Dan kunt u op beide oren slapen. De dag van de plaatsing wordt niets aan het toeval overlaten.

Een vast draaiboek voor het plaatsen van zonnepanelen

De installatieploeg bestaat uit dakwerkers en een elektricien. Zij plaatsen uw zonnepanelen, zorgen voor de bekabeling en installeren de omvormer. Daarna gebeurt de aansluiting op uw zekeringkast.  Enkele uren later geniet u van uw eigen groene stroom. Uw stroomproductie kunt u zelf online monitoren. 

Controle op plaatsingen

De kwaliteit van uw zonnepanelensysteem wordt via de groepsaankoop goed gewaarborgd. Er zijn hoge kwaliteitseisen aan de producten en diensten die de leverancier biedt. De plaatsingen worden steekproefsgewijs gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Mocht er toch iets niet goed werken, dan vangen uitgebreide garanties dit voor u op.

 

Door Frédéric van iChoosr, in het kader van ‘Wij kiezen zonne-energie’.

 

Interesse om zonnepanelen te laten plaatsen tegen een scherpe prijs?

Momenteel kunnen inwoners van de provincies West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zich vrijblijvend registeren voor de volgende groepsaankoop zonnepanelen in hun regio. De groepsaankoop zonnepanelen biedt een kwalitatief zonnepanelensysteem inclusief garanties, installatie en keuring.

Woont u in een andere provincie? Laat dan hier uw gegevens na: we verwittigen u zodra een groepsaankoop zonnepanelen start in uw provincie.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

 “Gaat de scherpe prijs niet ten koste van de kwaliteit van de zonnepanelen?”
27-09-2018 • Categorie: Zonnepanelen

En vier andere meest gestelde vragen tijdens de informatieavonden.

Deze drie factoren bepalen de terugverdientijd van uw zonnepanelen
27-09-2018 • Categorie: Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen brengt heel wat meer op dan een traditioneel spaarboekje. Let bij de aankoop op deze drie factoren en verdien zo uw investering sneller terug.

Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?
27-09-2018 • Categorie: Zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen verloopt via een vast draaiboek. Deze video vat het voor u samen in minder dan 90 seconden.