Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

Koop je je zonnepanelensysteem via de groepsaankoop van iChoosr? Dan kan je op beide oren slapen. De dag van de plaatsing wordt niets aan het toeval over gelaten. Het plaatsen van de zonnepanelen verloopt volgens een vast draaiboek.

Een vast draaiboek voor het plaatsen van zonnepanelen

De installatieploeg bestaat uit dakwerkers en een elektricien. Zij plaatsen je zonnepanelen, zorgen voor de bekabeling en installeren de omvormer. Daarna gebeurt de aansluiting op je zekeringkast.  Enkele uren later geniet je van je eigen groene stroom. Je stroomproductie kan je zelf online monitoren. 

Controle op plaatsingen

De kwaliteit van je zonnepanelensysteem wordt via de groepsaankoop goed gewaarborgd. Er zijn hoge kwaliteitseisen aan de producten en diensten die de installateur biedt. De plaatsingen worden steekproefsgewijs gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Mocht er toch iets niet goed werken, dan vangen uitgebreide garanties dit voor je op.

Lees ook: Deze garanties verzekereren je een goede werking van je zonnepanelensysteem

 

Door Frédéric van iChoosr, in het kader van ‘de groepsaankopen zonnepanelen

 

Interesse om zonnepanelen te laten plaatsen tegen een scherpe prijs?

Ontdek dan jouw voordeel via de groepsaankoop. Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. Op basis van je dakgegevens en energieverbruik krijg je meteen een persoonlijk all-in voorstel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees ook deze berichten:

8 veelgebruikte isolatietermen eenvoudig uitgelegd
27-09-2018 • Categorie: Duurzaamheid

Isoleren is een hot topic maar de technische isolatietermen kunnen als een doolhof aanvoelen. Welke zijn de isolatienormen, en hoe haal je die? Lees er alles over in onze mini-gids.

Spouwmuurisolatie: komt jouw woning in aanmerking?
27-09-2018 • Categorie: Duurzaamheid

Wat is spouwmuurisolatie precies? En hoe weet je of je woning een spouwmuur heeft?  

Isoleren van kelders en kruipruimtes: een slimme zet
27-09-2018 • Categorie: Duurzaamheid

Kelderisolatie heeft dan een grote impact om je wooncomfort en je energierekening. Ook bij vloerververwarming is kelderisolatie slim. In deze blog lees je er meer over.