Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

Koop je je zonnepanelensysteem via de groepsaankoop van iChoosr? Dan kan je op beide oren slapen. De dag van de plaatsing wordt niets aan het toeval over gelaten. Het plaatsen van de zonnepanelen verloopt volgens een vast draaiboek.

Een vast draaiboek voor het plaatsen van zonnepanelen

De installatieploeg bestaat uit dakwerkers en een elektricien. Zij plaatsen je zonnepanelen, zorgen voor de bekabeling en installeren de omvormer. Daarna gebeurt de aansluiting op je zekeringkast.  Enkele uren later geniet je van je eigen groene stroom. Je stroomproductie kan je zelf online monitoren. 

Controle op plaatsingen

De kwaliteit van je zonnepanelensysteem wordt via de groepsaankoop goed gewaarborgd. Er zijn hoge kwaliteitseisen aan de producten en diensten die de leverancier biedt. De plaatsingen worden steekproefsgewijs gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Mocht er toch iets niet goed werken, dan vangen uitgebreide garanties dit voor je op.

Lees ook: Deze garanties verzekereren je een goede werking van je zonnepanelensysteem

 

Door Frédéric van iChoosr, in het kader van ‘de groepsaankopen zonnepanelen

 

Interesse om zonnepanelen te laten plaatsen tegen een scherpe prijs?

Ontdek dan jouw voordeel via de groepsaankoop. Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. Op basis van je dakgegevens en energieverbruik krijg je meteen een persoonlijk all-in voorstel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Eerst zien en dan pas geloven? Kijk bij de groepsaankoop zonnepanelen in jouw provincie onder de rubriek “informatieavonden” en kom al je vragen stellen aan iChoosr en de leverancier.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Recordaanbod groene stroom en gas via Provincie West-Vlaanderen
27-09-2018 • Categorie: Persberichten

13.02.2020 - 62.000 inschrijvers van negende groepsaankoop groene stroom en gas Provincie West-Vlaanderen genieten van recordaanbod.

Wat koop je via onze groepsaankoop zonnepanelen?
27-09-2018 • Categorie: Nieuws

Als je kiest voor de groepsaankoop zonnepanelen, bezorgt iChoosr je een persoonlijk voorstel. Je wint tijd en bespaart geld. Maar wat zit er allemaal in dat pakket?

Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?
27-09-2018 • Categorie: Nieuws

Dankzij de groepsaankoop van iChoosr koop je kwalitatieve zonnepanelen aan een voordelige prijs. Maar hoe komen we tot het aanbod die jij terugvindt in je persoonlijk voorstel?