Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

Koop je je zonnepanelensysteem via de groepsaankoop? Dan kan je op beide oren slapen. De dag van de plaatsing wordt niets aan het toeval overlaten. Het plaatsen van de zonnepanelen verloopt volgens een vast draaiboek.

Een vast draaiboek voor het plaatsen van zonnepanelen

De installatieploeg bestaat uit dakwerkers en een elektricien. Zij plaatsen je zonnepanelen, zorgen voor de bekabeling en installeren de omvormer. Daarna gebeurt de aansluiting op je zekeringkast.  Enkele uren later geniet je van je eigen groene stroom. Je stroomproductie kan je zelf online monitoren. 

Controle op plaatsingen

De kwaliteit van je zonnepanelensysteem wordt via de groepsaankoop goed gewaarborgd. Er zijn hoge kwaliteitseisen aan de producten en diensten die de leverancier biedt. De plaatsingen worden steekproefsgewijs gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Mocht er toch iets niet goed werken, dan vangen uitgebreide garanties dit voor je op.

Lees ook: Deze garanties verzekereren je een goede werking van je zonnepanelensysteem

 

Door Frédéric van iChoosr, in het kader van ‘de groepsaankopen zonnepanelen

 

Interesse om zonnepanelen te laten plaatsen tegen een scherpe prijs?

Momenteel kunnen inwoners van de provincie West-Vlaanderen zich vrijblijvend registeren voor de volgende groepsaankoop zonnepanelen in hun regio. De groepsaankoop zonnepanelen biedt een kwalitatief zonnepanelensysteem inclusief garanties, installatie en keuring.

Woon je in een andere provincie? Laat dan hier je gegevens na: we verwittigen je zodra een groepsaankoop zonnepanelen start in jouw provincie.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Veranderen van energiecontract bij verhuis: hoe werkt dat?
27-09-2018 • Categorie: Energie

Ook als je binnenkort verhuist, is deelnemen aan de groepsaankoop energie een goed idee. Deze praktische tips zorgen voor een vlotte overstap.

De vijf meest gehoorde excuses om niét te veranderen van energieleverancier
27-09-2018 • Categorie: Energie

Als je energiefactuur je ongelukkig maakt, wordt het hoog tijd een overstap te overwegen. Lees hier waarom anderen het (onterecht) toch niét doen.

Hoe komt de prijs bij de groepsaankoop energie tot stand?
27-09-2018 • Categorie: Energie

Tijdens een onafhankelijke veiling brengen energieleveranciers hun beste bod uit.