Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

Koopt u uw zonnepanelensysteem via de groepsaankoop? Dan kunt u op beide oren slapen. De dag van de plaatsing wordt niets aan het toeval overlaten.

Een vast draaiboek voor het plaatsen van zonnepanelen

De installatieploeg bestaat uit dakwerkers en een elektricien. Zij plaatsen uw zonnepanelen, zorgen voor de bekabeling en installeren de omvormer. Daarna gebeurt de aansluiting op uw zekeringkast.  Enkele uren later geniet u van uw eigen groene stroom. Uw stroomproductie kunt u zelf online monitoren. 

Controle op plaatsingen

De kwaliteit van uw zonnepanelensysteem wordt via de groepsaankoop goed gewaarborgd. Er zijn hoge kwaliteitseisen aan de producten en diensten die de leverancier biedt. De plaatsingen worden steekproefsgewijs gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Mocht er toch iets niet goed werken, dan vangen uitgebreide garanties dit voor u op.

 

Door Frédéric van iChoosr, in het kader van ‘Wij kiezen zonne-energie’.

 

Interesse om zonnepanelen te laten plaatsen tegen een scherpe prijs?

Momenteel kunnen inwoners van de provincie Limburg zich vrijblijvend registeren voor de volgende groepsaankoop zonnepanelen in hun regio. De groepsaankoop zonnepanelen biedt een kwalitatief zonnepanelensysteem inclusief garanties, installatie en keuring.

Woont u in een andere provincie? Laat dan hier uw gegevens na: we verwittigen u zodra een groepsaankoop zonnepanelen start in uw provincie.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Start groepsaankoop energie voor de inwoners van de provincie Antwerpen
27-09-2018 • Categorie: Algemeen

Om ervoor te zorgen dat je volgend jaar van een voordelig energiecontract kan genieten, organiseren we de groepsaankoop energie onder eigen naam: iChoosr, onafhankelijk expert in groepsaankopen.

Vijf misverstanden over overstappen van energieleverancier
27-09-2018 • Categorie: Energie

Wat de reden ook is, overstappen van energieleverancier is zo gedaan. Waarom zijn er dan zoveel consumenten die het nog nooit gedaan hebben?

Overstappen of veranderen van energieleverancier eenvoudig uitgelegd
27-09-2018 • Categorie: Energie

In deze blog leggen we je uit hoe overstappen naar een andere energieleverancier precies werkt en waarom het niet zo eng is als het soms lijkt.