Wat koop je via onze groepsaankoop zonnepanelen?

Je krijgt via de groepsaankoop zonnepanelen vrijblijvend een persoonlijk voorstel. Alles verloopt efficiënt via een vast draaiboek en je kan rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Maar wat zit er precies in dat totaalpakket?

 

Wat krijg je als je kiest voor onze groepsaankoop zonnepanelen?

Je krijgt een zonnepaneleninstallatie inclusief installatie, een totaalpakket van A tot Z. Wij doen het uitzoekwerk voor jou én zorgen voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Voor dit pakket betaal je een totaalprijs, in detail beschreven in je persoonlijk voorstel. Deze prijs houdt rekening met alle beschikbare informatie die je opgeeft als je inschrijft.

Dit zijn de pijlers van ons aanbod:

  • Complete zonnepaneleninstallatie

Uitgerekend naar de oppervlakte van je dak, bestaat je pakket uit er 4 tot 40 hoogwaardige zonnepanelen. Wil je toch liever zonnepanelen met een hoger vermogen? Dan kan je dat in het voorstel zelf aanpassen.

Verder is ook jouw milieubijdrage en de omvormer inbegrepen, net als alle montagemateriaal. Daarbovenop is ook de verplichte AREI-keuring inclusief en krijg je een online monitoringtool om de opbrengst van je zonnepanelen meteen te zien.

  • Plaatsbezoek door een betrouwbare leverancier

De leverancier van de zonnepanelen werd vooraf grondig gescreend op professionele ervaring en betrouwbaarheid, maar óók op klantgerichtheid en service.

Daarom komt deze leverancier jouw dak inspecteren. Mochten er afwijkingen zijn, dan krijg je een nieuw vrijblijvend voorstel. Akkoord met het plan? Dan prik je met de leverancier meteen een plaatsingsdatum.

  • Professionele plaatsing wanneer het jou past

De leverancier plaatst de zonnepanelen op de afgesproken dag. Alle werkuren zijn inbegrepen in het aanbod, inclusief verplaatsingen. Compleet met kabelgoten wordt jouw aansluiting tot in de puntjes afgewerkt en kan je ze meteen in gebruik nemen.

Bekijk ook: Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

  • Garanties

Je mag op je twee oren slapen, want er telt een garantieperiode van 10 jaar op alle onderdelen van het pakket. Hieronder vallen zowel de zonnepanelen, systeemonderdelen, omvormer als het montagemateriaal.

Met de eenjarige opbrengstgarantie ben je meteen zeker dat je installatie goed werkt. Aanvullend zit er ook een installatiegarantie in ons aanbod. Laat je trouwens niet misleiden door mythes over Aziatische onderdelen: lees er hier meer over.

 

All-in prijsvoorstel zonder verplichting

Met zo’n totaalpakket win je tijd en bespaar je geld.  Wij regelen alles voor je maar jij blijft aan het stuur. Jij beslist of het voorstel voldoet aan je verwachtingen.

Wil je gebruik maken van extra opties, zoals bijvoorbeeld panelen met een hoger rendement of een parallel geschakelde omvormer? Of vereist jouw dak bijkomende maatregelen, zoals een hoogtewerker? Dan krijg je vrijblijvend een aangepast prijsvoorstel. Lees hier meer over de stappen na acceptatie van je persoonlijk voorstel.

Vragen of specifieke wensen? Doorheen het proces kan je terecht bij onze klantendienst. Of kan je een lokale infoavond of webinar met de organisator en leverancier volgen.

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Klaar voor zonnepanelen via de groepsaankoop? Of liever eerst zien en dan geloven?

Geen probleem! Inwoners van de provincie Antwerpen kunnen inschrijven via deze link: je krijgt meteen jouw persoonlijk voorstel in je mailbox, zonder verplichtingen!

Woon je in een andere regio? Laat dan hier je gegevens na: we verwittigen je zodra een nieuwe groepsaankoop start in jouw provincie.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Wat koop je via onze groepsaankoop zonnepanelen?
16-12-2019 • Categorie: Nieuws

Als je kiest voor de groepsaankoop zonnepanelen, bezorgt iChoosr je een persoonlijk voorstel. Je wint tijd en bespaart geld. Maar wat zit er allemaal in dat pakket?

Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?
16-12-2019 • Categorie: Nieuws

Dankzij de groepsaankoop van iChoosr koop je kwalitatieve zonnepanelen aan een voordelige prijs. Maar hoe komen we tot het aanbod die jij terugvindt in je persoonlijk voorstel?

Video: wat zijn de stappen na acceptatie van je persoonlijk voorstel?
16-12-2019 • Categorie: Zonnepanelen

Na de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen krijg je een persoonlijk voorstel. Dit is nog geen definitief contract. Deze video legt de vervolgstappen uit.