Wat koop je via onze groepsaankoop zonnepanelen?

Je krijgt via de groepsaankoop zonnepanelen vrijblijvend een persoonlijk voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan komt de leverancier langs voor een controle van je dak en bespreekt hij met jou je wensen. Alles verloopt efficiënt via een vast draaiboek en je kan rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Maar wat zit er precies in dit totaalpakket?

 

Wat krijg je als je kiest voor onze groepsaankoop zonnepanelen?

Je krijgt een zonnepaneleninstallatie inclusief installatie, een totaalpakket van A tot Z. Wij doen het uitzoekwerk voor jou én zorgen voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Voor dit pakket betaal je een totaalprijs, in detail beschreven in je persoonlijk voorstel. Deze prijs houdt rekening met alle beschikbare informatie die je opgeeft als je inschrijft.

Dit zijn de pijlers van ons aanbod:

  • Complete zonnepaneleninstallatie

Uitgerekend naar de oppervlakte van je dak, bestaat je pakket uit 4 tot 40 hoogwaardige zonnepanelen. Wil je toch liever zonnepanelen met een hoger vermogen? Dan kan je dat in het voorstel zelf aanpassen.

Verder is ook jouw milieubijdrage en de omvormer inbegrepen, net als alle montagemateriaal. Daarbovenop is ook de verplichte AREI-keuring inclusief en krijg je een online monitoringtool om de opbrengst van je zonnepanelen meteen te zien.

  • Plaatsbezoek door een betrouwbare leverancier

De leverancier van de zonnepanelen werd vooraf grondig gescreend op professionele ervaring en betrouwbaarheid, maar óók op klantgerichtheid en service.

Daarom komt deze leverancier jouw dak inspecteren. Mochten er afwijkingen zijn, dan krijg je een nieuw vrijblijvend voorstel. Akkoord met het plan? Dan prik je met de leverancier meteen een plaatsingsdatum.

  • Professionele plaatsing wanneer het jou past

De leverancier plaatst de zonnepanelen op de afgesproken dag. Alle werkuren zijn inbegrepen in het aanbod, inclusief verplaatsingen. Compleet met kabelgoten wordt jouw aansluiting tot in de puntjes afgewerkt en kan je ze meteen in gebruik nemen.

Bekijk ook: Video: hoe verloopt het plaatsen van zonnepanelen?

  • Garanties

Je mag op je twee oren slapen, want er geldt een garantieperiode van 10 jaar op alle onderdelen van het pakket. Hieronder vallen zowel de zonnepanelen, systeemonderdelen, omvormer als het montagemateriaal.

Met de eenjarige opbrengstgarantie ben je meteen zeker dat je installatie goed werkt. Aanvullend zit er ook een installatiegarantie in ons aanbod. Laat je trouwens niet misleiden door mythes over Aziatische onderdelen: lees er hier meer over.

Je geniet via de groepsaankoop zonnepanelen daarnaast ook nog van een vermogensgarantie van 25 jaar. Dat wil zeggen dat jouw zonnepanelen in de eerste 10 jaar minimaal 90% moeten leveren en 80% in de 15 jaar daarna.

All-in prijsvoorstel zonder verplichting

Met zo’n totaalpakket win je tijd en bespaar je geld.  Wij regelen alles voor je maar jij blijft aan het stuur. Jij beslist of het voorstel voldoet aan je verwachtingen.

Wil je gebruik maken van extra opties, zoals bijvoorbeeld panelen met een hoger rendement of een parallel geschakelde omvormer? Of vereist jouw dak bijkomende maatregelen, zoals een hoogtewerker? Dan krijg je vrijblijvend een aangepast prijsvoorstel. Lees hier meer over de stappen na acceptatie van je persoonlijk voorstel.

Vragen of specifieke wensen? Doorheen heel het proces kan je steeds terecht bij onze klantendienst.

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Benieuwd naar  jouw voordeel via de groepsaankoop?

Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. Op basis van je gegevens krijg je een persoonlijk all-in voorstel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Eerst zien en dan pas geloven? Kijk bij de groepsaankoop zonnepanelen in jouw provincie onder de rubriek “informatieavonden” en kom al je vragen stellen aan iChoosr en de leverancier.

Lees ook deze berichten:

Waarom gaan alle energieprijzen omhoog?
16-12-2019 • Categorie: Algemeen

Het afgelopen jaar was zeer ongebruikelijk voor de energiemarkt. Waardoor de energieprijzen voor iedereen omhoog gaan. We leggen het je uit.

Is een thuisbatterij rendabel voor mijn situatie?
16-12-2019 • Categorie: Algemeen

Thuisbatterijen. Er wordt veel over gesproken en geschreven. Wat jij wilt weten is natuurlijk of het ook rendabel is voor jouw situatie. Wij zoeken het voor je uit.

Waarom organiseren we een groepsaankoop autoverzekeringen?
16-12-2019 • Categorie: Algemeen

Energie en zonnepanelen zijn niet de enige producten waar een groepsaankoop nuttig voor is. Daarom bundelen iChoosr en Hopala de krachten voor een nieuw soort groepsaankoop: autoverzekeringen.