Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?

De prijs van onze zonnepanelen komt tot stand tijdens een onafhankelijke veiling. De zonnepanelen-leveranciers die meedoen aan die veiling zijn vooraf grondig gescreend. Kwaliteit en garanties staan voorop: de producten, het installatieproces en service zorgen ervoor dat je waar krijgt voor je geld.

Ontdek in dit artikel hoe zo’n veiling verloopt en wie mag meedoen.

 

Samenwerking met betrouwbare leveranciers

De zonnepanelen via de groepsaankoop worden geleverd en geplaatst door betrouwbare en ervaren zonnepanelen-installateurs die reeds duizenden gezinnen verder hielpen.

Om tot een aantrekkelijke prijs te komen, organiseren wij een veiling voor geselecteerde leveranciers.

  • Deelnemende leveranciers zijn vooraf grondig gescreend op management, deskundigheid, ervaring, financiële stabiliteit én klantenservice.
  • Vooraf wordt ook de kwaliteit van het zonnepanelensysteem vastgelegd door iChoosr. Via verschillende financiële en productionele audits komen we een lijst met betrouwbare merken van zonnepanelen en omvormers.
  • Via een overeenkomst met de gescreende leveranciers leggen we vast dat zij enkel met deze merken mogen werken in jouw persoonlijk voorstel. Zo ben jij verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige zonnepanelen, getest volgens strikte kwaliteitsnormen.
  • Het aanbod via de groepsaankoop is een totaalpakket, inclusief garanties, installatie en monitoringssysteem. Zo kan jij op beide oren slapen.
  • Doorheen heel het aankoopproces kan je terecht bij onze klantendienst.

 

Het verloop van de veiling

De apotheose van dat selectieproces is de veildag zelf. Hierop maken de door ons goedgekeurde leveranciers bekend wat hun bod is.

Bij dit bod worden de totaalkosten per pakket uitgerekend. Dit laagste bod wordt anoniem bekend gemaakt aan de andere leveranciers, waardoor zij de kans krijgen om een interessantere prijs te bieden.

Zo bekomen we voor jou de best mogelijke totaalprijs voor een compleet zonnepanelensysteem met gegarandeerde kwaliteit.

Lees ook: Wat koop je via de groepsaankoop zonnepanelen?

 

Prijsvoorstel en advies zonder verplichtingen

Na de veildag gieten we de afspraken met de winnende leverancier(s) in een overeenkomst. We  werken nauw samen zodat het persoonlijk voorstel zeer snel jouw richting uit kan.

Ons advies houdt rekening de informatie die je opgeeft over je dak en je energieverbruik. Je beslist zelf of het voorstel in de lijn van jouw verwachtingen ligt.

Goed om te weten

Je blijft anoniem ten opzichte van de leverancier tot je het persoonlijk voorstel accepteert.

Benieuwd naar hoe het installatieproces verloopt nadat je het voorstel hebt goedgekeurd? Bekijk onze video over zo’n installatiedag hier!

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Overtuigd? Krijg meteen jouw voorstel

Wacht niet langer en kies voor betaalbare en kwaliteitsvolle zonnepanelen én een lagere energiefactuur. Lees gerust de inhoud van ons pakket na.

Momenteel loopt er een groepsaankoop zonnepanelen voor de inwoners van de provincie Antwerpen: schrijf je hier in. Wij werken meteen jouw persoonlijk voorstel uit, geheel vrijblijvend. Woon je in een andere regio? Laat dan hier je gegevens na: we verwttigen je zodra een nieuwe groepsaankoop start in jouw provincie.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Wat koop je via onze groepsaankoop zonnepanelen?
10-12-2019 • Categorie: Nieuws

Als je kiest voor de groepsaankoop zonnepanelen, bezorgt iChoosr je een persoonlijk voorstel. Je wint tijd en bespaart geld. Maar wat zit er allemaal in dat pakket?

Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?
10-12-2019 • Categorie: Nieuws

Dankzij de groepsaankoop van iChoosr koop je kwalitatieve zonnepanelen aan een voordelige prijs. Maar hoe komen we tot het aanbod die jij terugvindt in je persoonlijk voorstel?

Video: wat zijn de stappen na acceptatie van je persoonlijk voorstel?
10-12-2019 • Categorie: Zonnepanelen

Na de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen krijg je een persoonlijk voorstel. Dit is nog geen definitief contract. Deze video legt de vervolgstappen uit.