Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?

De prijs van onze zonnepanelen komt tot stand tijdens een onafhankelijke veiling. De zonnepanelen-installateurs die meedoen aan die veiling zijn vooraf grondig gescreend. Kwaliteit en garanties staan voorop: de producten, het installatieproces en service zorgen ervoor dat je waar krijgt voor je geld.

Ontdek in dit artikel hoe zo’n veiling verloopt en wie mag meedoen.

 

Samenwerking met betrouwbare installateurs

De zonnepanelen via de groepsaankoop worden geleverd en geplaatst door betrouwbare en ervaren zonnepanelen-installateurs die reeds duizenden gezinnen verder hielpen.

Om tot een aantrekkelijke prijs te komen, organiseren wij een veiling voor geselecteerde installateurs.

  • Deelnemende installateurs zijn vooraf grondig gescreend op management, deskundigheid, ervaring, financiële stabiliteit én klantenservice.
  • Vooraf legt iChoosr de kwaliteit vast waaraan het zonnepanelensysteem moet voldoen. Via verschillende financiële en productionele audits komen we tot een lijst met betrouwbare merken van zonnepanelen en omvormers.
  • Via een overeenkomst met de gescreende installateurs leggen we vast dat zij enkel met deze merken mogen werken in jouw persoonlijk voorstel. Zo ben jij verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige zonnepanelen, getest volgens strikte kwaliteitsnormen.
  • Het aanbod via de groepsaankoop is een totaalpakket, inclusief garanties, installatie en monitoringssysteem. Zo kan jij op beide oren slapen.
  • Doorheen heel het aankoopproces kan je terecht bij onze klantendienst.

 

Het verloop van de veiling

De apotheose van dat selectieproces is de veildag zelf. Hierop maken de door ons goedgekeurde installateurs bekend wat hun bod is.

Bij dit bod worden de totaalkosten per pakket uitgerekend. Dit laagste bod wordt anoniem bekend gemaakt aan de andere installateurs, waardoor zij de kans krijgen om een interessantere prijs te bieden.

Zo bekomen we voor jou de best mogelijke totaalprijs voor een compleet zonnepanelensysteem met gegarandeerde kwaliteit.

Lees ook: Wat koop je via de groepsaankoop zonnepanelen?

 

Prijsvoorstel en advies zonder verplichtingen

Na de veildag gieten we de afspraken met de winnende installateur(s) in een overeenkomst. We  werken nauw samen zodat het persoonlijk voorstel zeer snel jouw richting uit kan.

Ons advies houdt rekening met de informatie die je opgeeft over je dak en je energieverbruik. Je beslist zelf of het voorstel in de lijn van jouw verwachtingen ligt.

Goed om te weten

Je blijft anoniem ten opzichte van de installateur tot je het persoonlijk voorstel accepteert.

Benieuwd naar hoe het installatieproces verloopt nadat je het voorstel hebt goedgekeurd? Bekijk onze video over zo’n installatiedag hier!

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Overweeg je zonnepanelen? Ontdek dan jouw voordeel via de groepsaankoop

Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. Op basis van je dakgegevens en energieverbruik krijg je meteen een persoonlijk all-in voorstel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees ook deze berichten:

8 veelgebruikte isolatietermen eenvoudig uitgelegd
10-12-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Isoleren is een hot topic maar de technische isolatietermen kunnen als een doolhof aanvoelen. Welke zijn de isolatienormen, en hoe haal je die? Lees er alles over in onze mini-gids.

Spouwmuurisolatie: komt jouw woning in aanmerking?
10-12-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Wat is spouwmuurisolatie precies? En hoe weet je of je woning een spouwmuur heeft?  

Isoleren van kelders en kruipruimtes: een slimme zet
10-12-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Kelderisolatie heeft dan een grote impact om je wooncomfort en je energierekening. Ook bij vloerververwarming is kelderisolatie slim. In deze blog lees je er meer over.