Video: wat zijn de stappen na acceptatie van je persoonlijk voorstel?

Vaak krijgen we vragen over de stappen na acceptatie van het persoonlijke voorstel. Je kan op beide oren slapen. We begeleiden je verder tot alles in orde is!

Begeleiding tot en met plaatsing en keuring

Wanneer je je inschrijft voor de groepsaankoop dan ontvangt je na de veiling vrijblijvend een persoonlijk voorstel. Vind je het prijsvoorstel interessant? Twijfel dan niet langer. Zodra je het persoonlijk voorstel aanvaardt, loopt alles op wieltjes. je beslist pas definitief of je tot aankoop overgaat nadat je dak werd geïnspecteerd. En ook daarna kan je rekenen op de nodige ondersteuning.

Deze video legt de stappen na acceptatie uit:

Stappen na acceptatie van het persoonlijk voorstel

 

1/ Voorschot

Nadat je je persoonlijk voorstel hebt geaccepteerd, vragen we je een voorschot van 150 euro te betalen. Pas daarna worden je gegevens doorgestuurd naar de leverancier.

Dit voorschot wordt op een derdenrekening geparkeerd en in mindering gebracht op de eindfactuur. Mocht je, om welke reden dan ook, niet verder willen gaan met de aankoop van de zonnepanelen via de groepsaankoop, dan krijg je het voorschot meteen terug.

2/ Inspectie van je dak

De leverancier neemt met je contact op. Samen spreken jullie een datum af voor een dakinspectie. Tijdens inspectie kijkt de leverancier alles na: kloppen de afmetingen van de beschikbare dakoppervlakte, wat is de beste plek voor de omvormer, etc. Tijdens de afspraak kan je ook al je vragen stellen aan de leverancier.

Na het bezoek krijg je een inspectierapport. Dit rapport is je finale offerte.

3/ Installatiedatum

Zodra je deze offerte bevestigt, spreken jullie een installatiedatum af.

Beslis je toch niet verder te gaan? Geen probleem. Je kan je deelname nog steeds kosteloos annuleren. Je betaalde voorschot wordt direct terugbetaald.

4/ Plaatsing

Op de afgesproken dag komt de installateur bij je langs voor de plaatsing van de zonnepanelen. Meer details over het verloop van de plaatsing van je installatie vind je hier.

5/ Keuring en garantiedocumenten

De leverancier regelt  de keuring van je installatie voor jou. Tijdens de verplichte AREI-keuring wordt gecontroleerd of de elektriciteitskast in orde is. Ook wordt nagegaan of je zonnepanelen correct werden geplaatst.

Wanneer de uitkomst van de keuring positief is, ontvang je de factuur. Zodra je de factuur betaalt, krijg je de garantiedocumenten en de documenten om je zonnepanelensysteem aan te melden bij de netbeheerder.

 

Door Jill, expert bij iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Zonnepanelen aankopen via de groepsaankoop?

De groepsaankopen zonnepanelen worden steeds regionaal georganiseerd. Momenteel kunnen inwoners van de provincie Antwerpen en West-Vlaanderen zich vrijblijvend registreren voor de groepsaankoop zonnepanelen.

Woon je in een andere provincie? Kies dan hier je provincie en laat je gegevens na: we verwittigen je zodra een nieuwe groepsaankoop zonnepanelen start in je provincie.

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Wat koop je via onze groepsaankoop zonnepanelen?
03-12-2019 • Categorie: Nieuws

Als je kiest voor de groepsaankoop zonnepanelen, bezorgt iChoosr je een persoonlijk voorstel. Je wint tijd en bespaart geld. Maar wat zit er allemaal in dat pakket?

Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?
03-12-2019 • Categorie: Nieuws

Dankzij de groepsaankoop van iChoosr koop je kwalitatieve zonnepanelen aan een voordelige prijs. Maar hoe komen we tot het aanbod die jij terugvindt in je persoonlijk voorstel?

Video: wat zijn de stappen na acceptatie van je persoonlijk voorstel?
03-12-2019 • Categorie: Zonnepanelen

Na de veiling van de groepsaankoop zonnepanelen krijg je een persoonlijk voorstel. Dit is nog geen definitief contract. Deze video legt de vervolgstappen uit.