De kracht van groepsaankopen

Met onze groepsaankopen bundelen we het voordeel van veel. In groep aankopen is voordelig voor consumenten, maar ook voor leveranciers en voor partijen die zich inzetten voor consumenten en duurzaamheid. We kunnen hoge eisen stellen, en toch scherpe prijzen bedingen. Een win-win situatie dus.

Gemakkelijk en vrijblijvend

Je schrijft je eenvoudig en vrijblijvend in samen met andere geïnteresseerden. Zo ontstaat vanzelf een grote groep. iChoosr organiseert een veiling.

Nadien beslis je of je ingaat op het persoonlijk voorstel van een winnende leverancier. iChoosr regelt verder alles.

De groepsaankoop in vijf stappen

Stap 1

Inschrijven

Je neemt gratis en vrijblijvend deel aan een groepsaankoop. Je schrijft je eenvoudig in. We verzamelen voor iedere groepsaankoop zo veel mogelijk deelnemers. Met een grote groep sta je namelijk sterk om een scherp geprijsd en goed aanbod te krijgen.

Stap 2

Veiling

Bij iedere groepsaankoop hoort een veiling. Om tot het laagste bod voor onze deelnemers te komen, bieden gekwalificeerde leveranciers hun beste prijs. Voor de veiling heeft iChoosr de leveranciers gekwalificeerd. Dat betekent dat er wordt gekeken of ze financieel stabiel zijn en een groepsaankoop in goede banen kunnen leiden. De leverancier die de scherpste prijs biedt, is de winnaar van de veiling.

Stap 3

Persoonlijk voorstel

Je ontvangt vervolgens een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier(s). Dit wordt je toegestuurd door iChoosr. Het is belangrijk dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarom informeren wij je uitgebreid. Onze helpdesk staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Stap 4

Jij beslist

Jij beslist of je al dan niet ingaat op het persoonlijk voorstel. Accepteer je het aanbod, dan sturen wij jouw contactgegevens door naar de leverancier. Als je beslist om het persoonlijk voorstel af te wijzen dan annuleren wij kosteloos jouw deelname aan de groepsaankoop.

Stap 5

Verder

iChoosr blijft bereikbaar tijdens het verdere verloop en controleert of de leverancier zijn werk goed doet. iChoosr is tijdens het gehele proces bereikbaar voor jouw vragen en opmerkingen.

Kwalificatie van leveranciers

Een leverancier die een veiling wint, moet in korte tijd een grote groep klanten bedienen. Daarom onderzoekt iChoosr vooraf de ervaring, stabiliteit en capaciteit van de leveranciers. Alleen leveranciers die aan alle eisen voldoen, kunnen meebieden tijdens de veiling.

Productkwaliteit en voorwaarden

iChoosr stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en de koopvoorwaarden. Daarom vraagt iChoosr onafhankelijke onderzoeksbureaus om producten, procedures en garantiebeleid van de aanbieders te controleren. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief product.

Aan welke groepsaankopen kan je deelnemen?

Groepsaankoop Zonnepanelen

regionale groepsaankopen zonnepanelen in samenwerking met o.a. gemeenten en provincies

Groepsaankoop Energie

in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen, Samensterker, Roularta, VAB en EOS