iChoosr maakt samen besparen gemakkelijk.

Wij geloven in de kracht van consumenten die zich verenigen. Dat is voordelig voor zowel consumenten als leveranciers, en draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Het voordeel van veel.

Samen gemakkelijk besparen

iChoosr maakt het mensen graag gemakkelijk. Wij willen de deelnemers van onze groepsaankopen verzekeren dat ze een kwalitatief aanbod tegen een scherpe prijs krijgen. iChoosr neemt het tijdrovende uitzoekwerk uit handen. Wij leveren alle benodigde informatie op maat aan, zodat deelnemers een weloverwogen beslissing kunnen maken.

Waarom waarderen deelnemers onze projecten?

  • Zorgeloos - Vanaf de inschrijving tot en met de beslissing ‘ontzorgen’ we de deelnemers. We proberen het deelnemers zo gemakkelijk mogelijk te maken en onze klantendienst staat altijd klaar om te helpen.
  • Controle door onafhankelijke partijen - Wij werken samen met onafhankelijke partijen die de kwaliteit van de geleverde producten controleren.
  • Hoge kwaliteit - Ieder aanbod voldoet aan de hoge kwaliteits- en garantievoorwaarden die we stellen aan leveranciers en de aangeboden producten.
  • Veilingmodel - Het veilingmodel van iChoosr verzekert deelnemers van een scherpe prijs.
  • Onafhankelijke onderzoeksbureaus - Wij werken samen met onafhankelijke onderzoeksbureaus die de kwaliteit van de geleverde producten controleren.
  • Vrijblijvend deelnemen - Deelname aan een groepsaankoop is vrijblijvend. Een deelnemer beslist na de veiling of hij of zij gebruik wil maken van het persoonlijk voorstel. Het belangrijkste is dat onze deelnemers een weloverwogen keuze kunnen maken.

“Ons doel is consumenten te helpen om gemakkelijk te profiteren van het ‘voordeel van veel’. Het geeft veel energie om iedere dag samen met collega’s te streven naar het beste resultaat voor onze deelnemers.”

Cas Bijlholt, Mede-oprichter

“iChoosr benut de mogelijkheden van het internet door groepsaankopen te organiseren. Het is mooi om te zien hoe ons model in de praktijk voor alle betrokkenen een flink voordeel oplevert.”

Michiel Drabbe, Mede-oprichter

Feiten en cijfers over iChoosr

4

iChoosr organiseert groepsaankopen in 4 landen.

90

Er werken ruim 90 mensen bij iChoosr.

2008

iChoosr werd opgericht in 2008.

200

iChoosr heeft meer dan 200 veilingen georganiseerd.

2200000

Meer dan 2,2 miljoen mensen accepteerden een persoonlijk voorstel via iChoosr.

675000000

In totaal hebben onze deelnemers ruim 675 miljoen euro bespaard.

Ons Team

Met ruim 90 medewerkers in 6 landen werken we iedere dag samen om het beste resultaat neer te zetten.

Onze partners

iChoosr investeert in langdurige, professionele en eerlijke relaties met alle betrokken partijen. We werken samen met organisaties die de belangen van consumenten vertegenwoordigen.

Zo werken we in België samen met de provincie West-Vlaanderen, de provincie Oost-Vlaanderen, Mediahuis, AG EOS, SamenSterker, VAB en Roularta. Bent u geïnteresseerd in wat we kunnen betekenen voor uw achterban, neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen?