“Gaat het inspectiebezoek voor de zonnepanelen op mijn dak nog door?”

“Wat is de impact van de Corona-maatregelen op mijn inschrijving voor de groepsaankoop en op plaatsing van de zonnepanelen?” 

Net als jij volgen we de situatie op de voet. We doen er alles aan om je te informeren. We staan ook voortdurend in contact met de leveranciers van onze lopende groepsaankopen zodat we jou de meest recente update kunnen geven. Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

 

Update 19/10/2020

Gaat het inspectiebezoek voor de zonnepanelen op mijn dak nog door zoals gepland?

De geplande inspecties zullen zoveel als mogelijk doorgaan. Kan de afspraak niet plaatsvinden, dan zal je leverancier je hierover zo snel mogelijk informeren. 

Wij vragen onze leveranciers om de richtlijnen van de overheid rond afstand houden en hygiëne strikt op te volgen. Sommige partijen werken daarom met dakinspecties op afstand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals telefonisch contact, satellietbeelden, foto’s en tekensoftware. De leveranciers stellen alles in het werk om je te kunnen blijven adviseren en bedienen.

 

Kan ik mij nog inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen?

Ja, dat kan. Je kan je volledig online inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen. Aan de hand van de gegevens die je invult, ontvang je van ons een vrijblijvend aanbod op maat. 

Voorlopig zijn er geen lopende groepsaankopen zonnepanelen. Je kan je wel al vrijblijvend registreren voor de eerstvolgende groepsaankoop. Als je je e-mailadres doorgeeft, krijg je van ons een berichtje in je inbox zodra de groepsaankoop in jouw regio start: kies hier je provincie.

 

Gaat de installatie van mijn zonnepanelensysteem door zoals gepland?

De installatieteams van onze zonnepanelen-leveranciers proberen maximaal de timings van geplande installaties te respecteren en houden rekening met de Corona-maatregelen.  

Bij de plaatsing van zonnepanelen vindt het grootste deel van de activiteiten plaats op het dak. De installatieteams van onze leveranciers nemen alle voorschriften rond hygiëne strikt in acht (afstand houden, handen regelmatig wassen,…). Met de bewoners kunnen (en worden) de richtlijnen rond social distancing uiteraard zeer strikt opgevolgd.

Als er geen installatieteam beschikbaar is of als de afspraak omwille van een andere reden niet kan plaatsvinden, dan zal je leverancier je hier zo snel mogelijk over informeren en samen met jou een alternatief zoeken. 

 

Zijn er nog voldoende zonnepanelen?

Al onze contacten bevestigen dat er momenteel voldoende zonnepanelen op voorraad zijn en dat er geen tekorten worden verwacht. 

 

Wat met de informatiesessies over de groepsaankoop zonnepanelen tijdens de corona-situatie? 

Om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing kan maken, organiseren we voor iedereen informatiesessies over de groepsaankoop zonnepanelen. Je krijgt zo alle informatie over iChoosr en kan jouw vragen stellen aan de leverancier. In navolging van de Corona-maatregelen, hebben we de fysieke bijeenkomsten opgeschort en organiseren we enkel online sessies.

Momenteel zijn er geen lopende groepsaankoop-acties en geen online informatiesessies. Wil je weten wanneer er nieuwe online sessies worden gepland? Kies dan hier je provincie en laat je gegevens na. Dan krijg je de uitnodiging in je inbox.

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Dan kan je terecht bij onze klantendienst 0800 26 829.  Of stuur ons een bericht via het contactformulier. We staan voor je klaar. 

Met specifieke vragen over jouw geplande afspraak adviseren we rechtstreeks contact op te nemen met je zonnepanelen-leverancier. Zij doen al het nodige om je te blijven helpen. De Corona-maatregelen zijn ingrijpend en hebben een grote impact op alle activiteiten. We bedanken je dan ook voor je begrip en geduld mochten er wijzigingen nodig zijn. 

Deel dit artikel:

Lees ook deze berichten:

Investeren in een thuisbatterij? Doen!
10-10-2020 • Categorie: Nieuws

Wat zijn de voordelen en de nadelen van investeren in een thuisbatterij? En welke prijs kan je verwachten?

Een dubbelvoudige of enkelvoudige meter? Welke combinatie is best met een digitale meter?
10-10-2020 • Categorie: Zonnepanelen

In deze video leggen we uit hoe zonnepanelen werken met een dubbelvoudige meter. We leggen ook uit of overschakelen naar een enkelvoudige tarief voor jou voordeliger is of niet.

6 aandachtspunten bij de aankoop van een thuisbatterij
10-10-2020 • Categorie: Nieuws

Een thuisbatterij helpt je om jouw zelfconsumptie te verhogen en nog meer besparen op je energiefactuur. Waarmee moet je rekening houden als je een thuisbatterij aankoopt?