Vijf veelgestelde vragen aan onze klantendienst

Hulp nodig bij de inschrijving? Vragen over het persoonlijk voorstel of de overstap? Met al je vragen over de groepsaankoop energie kan je terecht bij onze klantendienst. Zowel online als telefonisch helpen we je graag verder met raad en daad.

 

Begeleiding klantendienst groepsaankoop energie

De afgelopen weken kregen onze customer service medewerkers Dominique en Muriel onder andere deze vragen:

  • “Ik wil me inschrijven, maar ken mijn jaarlijks energieverbruik niet. Waar vind ik dit?”
  • “Hoe kan ik mijn inschrijvingsgegevens wijzigen?”
  • “Ik heb een andere aanbieding gekregen en die lijkt interessanter dan het voorstel van de groepsaankoop. Hoe kan ik dit energiecontract vergelijken met mijn persoonlijk voorstel?”
  • “Kan ik op ieder moment overstappen van energieleverancier en energiecontract?”
  • “Hoe verloopt een overstap van energieleverancier?”
Hieronder lees je hun antwoorden! Staat jouw vraag er niet tussen? Onze klantendienst is bereikbaar op 0800 26 659. Of check meer Veelgestelde vragen op onze website.

 


 

“Ik wil me inschrijven, maar ken mijn jaarlijks energieverbruik niet. Waar vind ik dit?”

Je vindt je jaarlijks verbruik voor elektriciteit en/of gas terug op de jaarlijkse afrekening of slotfactuur die je van je energieleverancier ontvangt. Op deze facturen staat een grafiek met je energieverbruik van de laatste jaren. Via deze grafiek vind je je energieverbruik van het laatste volledige jaar makkelijk terug.

“Hoe kan ik mijn inschrijvingsgegevens wijzigen?”

Na elke inschrijving bezorgen wij je een e-mail met een link naar je inschrijvingsgegevens. Via deze link kan je jouw gegevens steeds controleren en, indien gewenst, aanpassen of aanvullen. Als je onderaan deze pagina op de knop met “Bewaar deze gegevens” klikt, worden je aanpassingen opgeslagen.

Heb je deze e-mail niet ontvangen, of heb je een bijkomende vraag? Neem dan contact op met onze klantendienst.

“Ik heb een andere aanbieding gekregen en die lijkt interessanter dan het voorstel van de groepsaankoop. Hoe kan ik dit energiecontract vergelijken met mijn persoonlijk voorstel?”

Via de groepsaankoop heb je een 1-jarig energiecontract tegen voordelige levertarieven voor elektriciteit en/of gas zonder verdoken kosten. Lijkt een andere aanbieding interessanter, check dan zeker de contractvoorwaarden. Anders vergelijk je appelen met peren.

Lees ook: “Hoe vergelijk je energiecontracten? Concrete tips en aandachtspunten

Hoeveel je kan besparen via de groepsaankoop kan je zien op het persoonlijk voorstel dat je via e-mail ontvangt. Je besparing staat links op het persoonlijk voorstel, rechts vind je het winnende aanbod. We maken voor jou een vergelijking tussen het groepsaankoopaanbod en het actueel marktaanbod. Zo heb je alle informatie om een beslissing te nemen. Het persoonlijk voorstel is volledig vrijblijvend. Jij beslist of je het voorstel aanvaardt.

“Kan ik op ieder moment overstappen van energieleverancier en energiecontract?”

Ja, dat kan. Ook als je recent een nieuwe energiecontract afsloot of een contract hebt met een meerjarige looptijd, kan je overstappen.

Lees ook: Vijf misverstanden over overstappen van energieleverancier

“Hoe verloopt een overstap van energieleverancier?”

Als je het persoonlijk voorstel van de groepsaankoop aanvaardt, begeleidt iChoosr je bij de volledige overstap naar je nieuwe energiecontract. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Ook het opzeggen van je huidige energiecontract wordt volledig voor jou geregeld.

Lees ook: Overstappen of veranderen van energieleverancier eenvoudig uitgelegd

 

Bescherming deelnemers groepsaankoop

iChoosr is het bedrijf dat de groepsaankoop organiseert. We verdedigen de belangen van de consumenten en zorgen ervoor dat jij vrijblijvend een kwalitatief aanbod krijgt tegen een scherpe prijs. iChoosr is met andere woorden een onafhankelijk tussenpersoon, geen energieleverancier.

Zo zoeken we uit welke contractvoorwaarden consumenten beschermen en dwingen we deze ook af bij de energieleveranciers. Alle deelnemers genieten zo steeds van dezelfde voordelen, voorwaarden, tarieven en garanties.

Lees ook: Deze garanties biedt de groepsaankoop energie

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen energie

 

Is het energiecontract via de groepsaankoop voor jou financieel interessant?

Dat weet je pas als je deelneemt.

Inschrijven op de groepsaankoop energie is gratis en vrijblijvend. Je krijgt een persoonlijk voorstel en ziet meteen hoeveel je kan besparen. Jij beslist of je het voorstel aanvaardt. Neem hier een kijkje voor meer informatie.

 

Lees ook deze berichten:

8 veelgebruikte isolatietermen eenvoudig uitgelegd
06-09-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Isoleren is een hot topic maar de technische isolatietermen kunnen als een doolhof aanvoelen. Welke zijn de isolatienormen, en hoe haal je die? Lees er alles over in onze mini-gids.

Spouwmuurisolatie: komt jouw woning in aanmerking?
06-09-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Wat is spouwmuurisolatie precies? En hoe weet je of je woning een spouwmuur heeft?  

Isoleren van kelders en kruipruimtes: een slimme zet
06-09-2019 • Categorie: Duurzaamheid

Kelderisolatie heeft dan een grote impact om je wooncomfort en je energierekening. Ook bij vloerververwarming is kelderisolatie slim. In deze blog lees je er meer over.